Tillbaka

Instruktör

Logga in och skicka intresseanmälan

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.

 

Vill du arbeta hos oss på Actic?

Här kan du lämna in din intresseanmälan, vi går igenom ansökningarna när vi behöver rekrytera, du kan komma att bli kontaktad om vi fastnar för just din ansökan.

 

Arbeta hos Actic

En instruktör eller personlig tränare hos oss ska aktivt och personligt  inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål, varje träningstillfälle ska göra skillnad. Våra grupptränare är stjärnor i gruppträningssalen och brinner för gruppträning.

Uppgiften är att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras. Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar.

Vi jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning.

Vi ser gärna att du idag har en sund livsstil där träning är en självklarhet. Det är även meriterande om du har förkunskaper inom träning, kost mm.

För att passa in på Actic ska du vara social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.


En karriärsida av Varbi