Tillbaka

Gruppträningsinstruktör

Logga in och skicka intresseanmälan

Actic är en ledande friskvårdskedja med 168 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en stjärna? Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och vågar bjuda på dig själv? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Ta chansen att inspirera andra till träningsglädje och bli en del av Actics energiska team. Våra gruppträningsinstruktören är aktiva och vill med sin personlighet inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning, varje träningstillfälle gör skillnad!

Arbetet som gruppträningsinstruktör innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass i allt från yoga, pilates, spinning, aerobic till core mfl. för våra medlemmar. Gruppernas storlek varierar.

Uppgiften är att vara en inspirationskälla – en stjärna som brinner för träning och hälsa på och utanför vår anläggning!

Vi söker alltid efter talanger och stjärnor, utbildning och/eller erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade men inget krav.

 

Vi söker dig som är

  • En stjärna i gruppträningssalen
  • Pedagogisk och vill coacha, peppa och inspirera
  • Brinner för att förmedla träningsglädje
  • Stor social kompetens och sprider energi
  • Känner ansvar och är målmedveten

Arbetstid

Både dagtid, kvällstid och helger. Låg- och högsäsong.

 

Vill du arbeta hos oss på Actic?

Här kan du lämna in din intresseanmälan.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna.

Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ‪#‎ingaursäkter.

Följ oss på Facebook Actic Sverige!

 

 


En karriärsida av Varbi