Tillbaka

Gruppträningsinstruktör

Logga in och sök jobbet

Kul att du har hittat hit! Vill du bli en del av vårt team på Actic och skapa ett friskare samhälle genom träning?

Här kan du lämna in din intresseanmälan. Vi letar kontinuerligt efter Gruppträningsinstruktörer till alla våra regioner runt om i landet. 

Actic 

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är
idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Gruppträningsinstruktör

Drivs du av att motivera och se andra lyckas? Har du samtidigt en passion för hälsa och träning? Som Gruppträningsinstruktör hos oss på Actic spelar du en viktig roll av vår kundupplevelse. Vi söker därför dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar i de olika koncept
som Actic erbjuder. Gruppens storlek varierar. Vill du leda i flera av våra koncept är du välkommen att göra det!

Ansvarsområden

  • Instruera minst 1 fast klass per vecka
  • Ge fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen
  • Du förmedlar Actics produkter/klasser enligt våra riktlinjer på ett inspirerande och motiverande sätt
  • Tillsammans med dina kollegor ser du till att anläggningens medlemmar möts av en ren och välkomnande anläggning varje dag

Erfarenheter och kompetenser

  • Du har tränat gruppträning regelbundet under minst 1 år
  • Du är van att arbeta med människor och är en lagspelare
  • Du har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner
  • Utbildning inom området är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper
Du brinner för träning och gillar att stå i centrum och motiveras av att andra lyckas. Du är social och har lätt för att prata med andra. Du vill vara med och bidra till att Actic når sin vision att skapa ett friskare samhälle genom träning! Du kan följa regler och riktlinjer. Du är strukturerad, ordningsam, bra på att ta ansvar och kommer alltid i tid.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg låg- och högsäsong. Saknar du utbildningar står vi för din instruktörsutbildning mot att du kan instruera minst en fast klass per vecka!

Vi på Actic
Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning!


En karriärsida av Varbi